Arveluttaako jokin Linnalan kampuksen muutossa Skinnarilaan? Onko jokin kysymyksesi asiaan liittyen jäänyt ilman vastausta?

Kutsumme kaikki kaikki halukkaat Saimaan amk:n opiskelijat sekä henkilökunnan edustajat Linnalan kampuksen Ravintola Linnalaan 26.9. klo 15:00 pidettävään grillitilaisuuteen.

Tilaisuus järjestetään, koska Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta haluaa osaltaan varmistaa, että opiskelijoiden ääntä on kuultu ja mahdolliset huolet kampuksen yhdistämisen tiimoilta on otettu huomioon suunnittelussa.

Tilaisuus alkaa grillattavien esittelyllä sekä pelisääntöjen läpi käymisellä. Tilaisuudessa ei ole tarkoitus loukata ketään henkilökohtaisesti, vaan sen teemat pyritään pitämään asiatasolla. Tilaisuuden luonteen ylläpitäjänä toimii opiskelijakunnan asiantuntija Juho Timperi, joka myös esittää etukäteen lähetetyt kysymykset ja jakaa puheenvuorot.

Tilaisuudessa kysymyksiin vastaa mm. opiskelijakunnan puheenjohtaja sekä Saimaan amk:n henkilökuntaa.

Opiskelijat voivat lähettää allaolevalla lomakkeella opiskelijakunnalle etukäteen (anonyymisti) kysymyksiä, joihin yhdessä pyrimme saamaan vastauksia tilaisuuden aikana. Paikan päällä esitettäville kysymyksille on myös mahdollisuus, joten tämä on ainutkertainen tilaisuus saada ääni kirjaimellisesti kuuluviin!

Lomake jolla kysymyksiä voi lähettää etukäteen: https://docs.google.com/forms/d/1Up_fDWkiLKYnhZ53A6qQeXA28ijZIck1OAecEuK1RKA/edit

HEIMO
Eekoo
OmaSp
SaLUT
headspeech-bubbleanchorellipsisthumbs-o-uptwitterfacebookinstagram