Tietoa jäsenyydestä

Liittymällä SAIKOn jäseneksi saat itsellesi opiskelijakortin (digitaalinen ja/tai muovinen), joka toimii samalla opiskelijakunnan jäsenkorttinasi. Kortilla saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut ja todistat opiskelijastatuksesi. Jäsenyys ja kortit ovat opiskelijakuntakohtaisia. Lukuvuositarran opiskelijakorttiisi saat opiskelijakunnalta.

Liittymällä jäseneksi sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan opiskelijakunnan toimintaan. Voit äänestää ja asettua ehdolle edustajiston vaaliin tai hakea mukaan opiskelijakunnan hallitukseen.

Opiskelija-aktiivitoiminnan avulla pääset toteuttamaan opiskelijatapahtumia, vaikuttamaan koulutukseen ja hyvinvointiin liittyviin asioihin sekä verkostoitumaan. Tästä kaikesta saat moninaisia valmiuksia esimerkiksi tulevalle työurallesi. 

Miksi liittyisin?

Koska siitä on oikeasti hyötyä!

Koska voin liittyä?

Kun olet ottanut vastaan opiskelupaikan ja ilmoittautunut läsnäolevaksi ja saanut itsellesi opiskelijanumeron, voit liittyä jäseneksi ja saada käyttöösi opiskelijakortin. Voit liittyä myös ilman opiskelijanumeroa mutta muista tässä tapauksessa ilmoittaa numero opiskelijakunnalle heti sen saatuasi.

Kuinka liityn?

1. Voit liittyä joko käymällä toimistoillamme tai täyttämällä jäseneksi liittymislomakkeen joka löytyy TÄÄLTÄ.
2. Maksa jäsenyytesi haluamallesi ajalle.
3. Jos täytät verkkolomakkeen, maksun ja jäsenyytesi päivittymisessä menee pari päivää.
4. Lataa ilmainen Frank App (Google Play & Appstore) johon saat digitaalisen korttisi käyttöön parissa minuutissa
5. Mikäli haluat perinteisen muovisen opiskelijakortin korttisovelluksen lisäksi, voit tilata sen Frankin verkkosivuilta

HUOM! Liittyminen ja jäsenmaksun suorittaminen voi näkyä pienellä viiveellä rekisterissämme, joten sähköisen kortin käyttöönotossa voi olla pankista ja viikonpäivästä riippuen myös viivettä 2-4 arkipäivää.

Opiskelijakunnan jäsenyyden voit maksaa joko kerralla koko opiskeluajaksi, tai vaikka lukukaudeksi kerrallaan.

Jäsenyyshinnat lukuvuodelle 2017-18

Huomioithan että mitä pidemmälle ajanjaksolle maksat jäsenyyttäsi kerralla, sitä enemmän säästät pitkällä tähtäimellä!

4 vuotta (240op) 85€
3,5 vuotta (210op) 75€
3 vuotta 65€
2 vuotta 50€
1 lukuvuosi 30€
Lukukausi 20€
OmaSp
SaLUT
Eekoo
Frank
headspeech-bubbleanchorellipsisthumbs-o-uptwitterfacebookinstagram