Tietoa jäsenyydestä

Liittymällä SAIKOn jäseneksi saat itsellesi opiskelijakortin, joka toimii samalla opiskelijakunnan jäsenkorttinasi. Kortilla saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut ja todistat opiskelijastatuksesi. Jäsenyys ja kortit ovat opiskelijakuntakohtaisia. Lukuvuositarran opiskelijakorttiisi saat opiskelijakunnalta.

Liittymällä jäseneksi sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan opiskelijakunnan toimintaan. Voit äänestää ja asettua ehdolle edustajiston vaaliin tai hakea mukaan opiskelijakunnan hallitukseen.

Opiskelija-aktiivitoiminnan avulla pääset toteuttamaan opiskelijatapahtumia, vaikuttamaan koulutukseen ja hyvinvointiin liittyviin asioihin sekä verkostoitumaan. Tästä kaikesta saat moninaisia valmiuksia esimerkiksi tulevalle työurallesi. 

Miksi liittyisin?

Koska siitä on oikeasti hyötyä!

Kuinka liityn?

Jäseneksi liityt ja tilaat kortin Frank-palvelusta, josta löytyvät myös kaikki valtakunnan suurimmat ja parhaimmat opiskelijaedut. Liity klikkamalla Frankin banneria alta ja ota opiskeluajastasi kaikki irti!

FRANK BANNER FIN MAALIS2016

Opiskelijakunnan jäsenyyden voit maksaa joko kerralla koko opiskeluajaksi, tai vaikka lukukaudeksi kerrallaan.

Jatkava jäsen?

Erillistä verkkolomaketta jäsenyyden jatkamiseksi ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Tule opiskelijakunnan toimistoille jatkamaan jäsenyyttäsi tai ota yhteyttä opiskelijakunnan jäsenpalvelusihteeriin.

Jäsenyyshinnat lukuvuodelle 2016-17

4 vuotta (240op) 85€
3,5 vuotta (210op) 75€
3 vuotta 65€
2 vuotta 50€
1 lukuvuosi 30€
Lukukausi 20€
Frank
OP
SaLUT
Eekoo
headspeech-bubbleanchorellipsisthumbs-o-uptwitterfacebookinstagram