Tietoa jäsenyydestä

Liittymällä SAIKOn jäseneksi saat itsellesi opiskelijakortin (digitaalinen ja/tai muovinen), joka toimii samalla opiskelijakunnan jäsenkorttinasi. Kortilla saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset opiskelijaedut ja todistat opiskelijastatuksesi. Jäsenyys ja kortit ovat opiskelijakuntakohtaisia. Lukuvuositarran opiskelijakorttiisi saat opiskelijakunnalta.

Liittymällä jäseneksi sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan opiskelijakunnan toimintaan. Voit äänestää ja asettua ehdolle edustajiston vaaliin tai hakea mukaan opiskelijakunnan hallitukseen.

Opiskelija-aktiivitoiminnan avulla pääset toteuttamaan opiskelijatapahtumia, vaikuttamaan koulutukseen ja hyvinvointiin liittyviin asioihin sekä verkostoitumaan. Tästä kaikesta saat moninaisia valmiuksia esimerkiksi tulevalle työurallesi. 

Miksi liittyisin?

Koska siitä on oikeasti hyötyä!

Kuinka liityn?

Jäseneksi liityt käymällä toimistollamme Lappeenrannan Skinnarilassa tai täyttämällä lomakkeen joka löytyy TÄÄLTÄ.

Jäseneksi liittymisen jälkeen voit ladata ilmaisen Frank appin (Google play tai Appstore) ja käyttää kaikkia paikallisia ja valtakunnallisia etuja vain vilauttamalla puhelintasi. Mikäli haluat tilata itsellesi perinteisen muovisen opiskelijakortin, se onnistuu jäseneksi liittymisen jälkeen Frankin verkkosivuilta

Opiskelijakunnan jäsenyyden voit maksaa joko kerralla koko opiskeluajaksi, tai vaikka lukukaudeksi kerrallaan.

Jäsenyyshinnat lukuvuodelle 2017-18

Huomioithan että mitä pidemmälle ajanjaksolle maksat jäsenyyttäsi kerralla, sitä enemmän säästät pitkällä tähtäimellä!

4 vuotta (240op) 85€
3,5 vuotta (210op) 75€
3 vuotta 65€
2 vuotta 50€
1 lukuvuosi 30€
Lukukausi 20€
We love cities
SaLUT
LOAS
Frank
headspeech-bubbleanchorellipsisthumbs-o-uptwitterfacebookinstagram