Oletko etsimämme järjestötoiminnan osaaja? Haemme opiskelijakunnallemme toiminnanjohtajaa vuoden 2019 loppuun saakka. Työsuhde on kokopäiväinen (37,5h/vko) ja palkka 2400€/kk. Työpiste sijaitsee Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimistolla Lappeenrannassa. Työaika sijoittuu pääasiassa virka-aikaan.

Toiminnanjohtaja koordinoi opiskelijakunnan strategista ja päivittäistä toimintaa. Tehtävät koostuvat talouden ja hallinnon pyörittämisestä, toiminnan kehittämisestä, yhteydenpidosta sidosryhmiin, luottamustoimijoiden työn tukemisesta sekä viestinnästä. Edellytämme hakijalta taloushallinnon osaamista ja taloushallintaohjelmiston kuten Netvisorin tuntemusta. Toivomme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa soveltuvaa osaamista vastaavista tehtävistä. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Toivomme löytävämme opiskelijatoiminnan ”tukipilarin,” jolla on innostunut asenne ja halu kehittää opiskelijakuntaa. Katsomme kokemuksen korkeakoulu- ja järjestökentältä eduksi.

Tuleva vuosi tuo tullessaan hienon mahdollisuuden päästä kehittymään järjestötoimijana ja kehittämään opiskelijakunnan toimintaa. Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulujen fuusion johdosta vuonna 2019 valmistellaan uuden opiskelijakunnan perustamista yhdessä LAMKOn kanssa. Odotamme siis valitulta henkilöltä kykyä johtaa muutosprosessia.

Mikäli sovit kuvaukseen ja tehtävä kiinnostaa niin toimita meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen puheenjohtaja@saiko.fi sunnuntaihin 25.11. mennessä.

 

Lisätiedot tehtävästä:

Mikael Martikka, hallituksen puheenjohtaja
puheenjohtaja@saiko.fi
044 033 8698

OmaSp
Eekoo
HEIMO
LOAS
headspeech-bubbleanchorellipsisthumbs-o-uptwitterfacebookinstagram