Vain korkeakoulujen opiskelijoilla ja henkilökunnalla ja erikoisluvan (vieraat, huoltoliikenne jne.) saaneilla on jatkossa oikeus pysäköidä P1 ja P6 alueilla, ja pysäköintioikeus tarkastetaan pääsääntöisesti HAKA-kirjautumisella. Lisäksi P1 ja P6 alueet muuttuvat maksulliseksi ja P6 alueen nimetyt lämmitystolppapaikat muuttuvat aluelämmitysluviksi.

Pysäköintilupia hallinnoidaan jatkossa sähköisesti eParking-sovelluksella. Pääset varaamaan pysäköintiluvan menemällä osoitteeseen eParking.fi ja valitsemalla ”Kirjaudu käyttäen HAKA”. Pysäköintilupaa pystyy hallinnoimaan myös mobiiliaplikaatiosta kun tilaa tunnukset web-portaalista klikkaamalla app-store ikonia.

Kirjaudu korkeakoulun peruspalvelutunnuksillasi, eParking hakee statuksesi (student / personnel) ja antaa sinulle oikeudet varata pysäköintiluvan. Pysäköntioikeus tarkastetaan rekisterinumeron perusteella, joten kiinnitäthän huomiota, että oikea rekisterinumero on kulloinkin aktiivisena ja lupa on voimassa.

Lupa maksetaan verkkopankkitunnuksilla, mobilepayllä, pivolla tai luottokortilla. Luvat maksavat P1 ja P6 alueen kylmäpaikoilla 2€/kk ja lämmitettävillä paikoilla 10€/kk. Lisäksi P1 alueella kokeillaan muutamaa eTolppaa, jotka mahdollistavat myös sähköautojen latauksen ja lämmitysajan säätämisen eParking –sovelluksesta.

Lisää käyttöohjeita ja vastaukset yleisempiin kysymyksiin löydät sivulta eParking.fi. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse info@igl.fi.

Eekoo
Ammattiliitto Pro
SaLUT
LOAS
headspeech-bubbleanchorellipsisthumbs-o-uptwitterfacebookinstagram