2koesomet2

Tulevat tapahtumat

Aww.. Nothing fun is happening.

Tuoreimmat kuulumiset

Opiskelijakunta KOE edustajistovaalien tulokset ovat selvillä!

Opiskelijakunta KOEn ensimmäisen toimintavuoden edustajisto on valittu. Edustajistovaalien äänestysprosentti oli n. 22.4% ja haluammekin kiittää aktiivisia äänestäjiä!Edustajisto aloittaa virallisesti toimintansa 1.1.2020 ja sen järjestäytymiskokous pidetään 14.11.2019 klo 15:00 Lahdessa.Edustajiston kokoonpano...

Eekoo
HEIMO
Ammattiliitto Pro
LOAS
Kansainvälisyys

Kansainvälisyys

SAIKOssa kansainvälinen toiminta pitää sisällään Saimaan ammattikorkeakoulun vaihto-opiskelijoiden tutoroinnin ja kansainvälisten tapahtumien järjestämisen.

Opiskelijakulttuuri ja liikunta

Opiskelijakulttuuri ja liikunta

SAIKO järjestää erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, joiden tarkoituksena on tuoda vaihtelua arkeen ja tarjota mahdollisuus tutustua muihin opiskelijoihin.

Tutorointi

Tutorointi

Tutortoiminnan avulla perehdytetään uudet opiskelijat oppilaitokseen, opiskeluun, paikkakuntaan ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. Tutoreina toimivat ylempien vuosikurssien opiskelijat.

Koulutukseen liittyvä edunvalvonta

Koulutukseen liittyvä edunvalvonta

Toiminta kattaa kaiken ammattikorkeakoulutukseen liittyvän, esimerkkeinä opintosuunnitelmiin, koulutuksen laatuun, opintojen ohjaukseen ja opiskelijan oikeusturvaan liittyvät asiat.

Sosiaaliseen hyvinvointiin liittyvä edunvalvonta

Sosiaaliseen hyvinvointiin liittyvä edunvalvonta

Toiminta kattaa opiskelijoiden toimeentuloon, asumiseen, terveydenhuoltoon, opiskelijaruokailuun ja sosiaaliseen asemaan liittyvät asiat.

headspeech-bubbleanchorellipsisthumbs-o-uptwitterfacebookinstagram